Cafitesse

A Cafitesse professzionális kávégépek választéka egyedülállóan széles körű előnyöket kínál Önnek. A Cafitesse tökéletesen kombinálja a kiváló ízeket, a kényelmes és könnyű használatot, a nagyszerű üzleti érzéket és a kávézás élményét, hogy minden szempontból kielégítő élményt nyújthasson.

A Cafitesse kávé alapanyag egy tökéletesített folyamat eredménye, amely optimális feltételek mellett készül egy Holland kávépörkölő üzemben. Víz hozzáadásával a Cafitesse gép egy tökéletes csésze kávét készít az extrém erősségű likvid kávésűrítményből úgy, hogy közben megtartja az állandó és megszokott magas minőséget. A különböző kávétermékek nagyon gyorsan elkészülnek, amely tulajdonsága tökéletesen alkalmassá teszi a legváltozatosabb területeken történő felhasználásra a Hotel, Banketing-től a termelő üzemekig. Egy plusz előnye a nulla veszteség. A fenntarthatóság érdekében a gyártás során keletkezett melléktermékeket a gyár újrahasznosítja. A gép felhasználó barát és karbantartása, tisztítása nagyon kevés időt vesz igénybe.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel választékunkat a klasszikus feketekávétól a kényeztető cappuccinóig és találja meg az igényeinek megfelelő megoldást.

Minden időpillanatban friss kávét biztosít

Nem érintkezik levegővel a gyártási – készítési folyamat során: nem veszít a minőségből, nem veszít az aromájából
Kávé gombnyomásra

Cafitesse 700 A Cafitesse 700 berendezéssel nem jelent gondot egy krémes bécsi melange, egy espresso vagy egy forró csokoládé elkészítése. Cafitesse Excellence A Cafitesse Excellence berendezés elnyerte a holland alapítású GiO (Goed Industrieel Ontwerp − Kiváló Ipari Design) díjat. Cafitesse Excellence Compact A Cafitesse Excellence Compact egy olyan kisméretű, de nagyszerű gép, amely a változatosság és a rugalmasság különleges kombinációját biztosítja az Ön számára. Cafitesse NG 120 A Cafitesse NG 120 berendezés ideális megoldás konferenciákra és rendezvények kávékiszolgálásához, ahol alap kávéitalok elkészítésére van szükség. Cafitesse kávék Cafitesse Delicate Roast, Cafitesse Medium Roast

Kérje ingyenes helyszíni termékbemutatónkat!Adja meg adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.