Teljesen automata espresso » Schaerer » CoffeeLike Kft.

Teljesen automata espresso

Schaerer 500 Két, dupla kifolyócsöves főzőcsoportjának köszönhetően egy időben 4 csésze kávé készíthető. Két kávéőrlője révén kétféle szemeskávé használata lehetséges. Schaerer Vito A berendezés érintőképernyős vezérlőpanele könnyű kezelést tesz lehetővé. Állítható magasságú kifolyója lehető teszi különböző magasságú csészék, poharak használatát. Schaerer Prime A berendezés nagyméretű (7″) érintőképernyője könnyű kezelést tesz lehetővé. Készenléti üzemmóddal rendelkezik – kevesebb, mint ½W-ot fogyaszt. Schaerer Joy A berendezés érintőképernyős vezérlőpanellel rendelkezik, mely könnyűvé teszi a kezelhetőségét. Dupla kifolyócsöves főzőcsoportjának köszönhetően egy időben két ital is készíthető. Schaerer Barista One A Barista One egy teljesen automata espresso kávégép. A gép exkluzív rozsdamentes külsővel rendelkezik. Jura WE6 A Jura a „Plug & Enjoy” készülékeit azért fejlesztette ki, hogy Önök a munkahelyükön is minőségi kávét fogyaszthassanak. Jura WE8 A Jura a „Plug & Enjoy” készülékeit azért fejlesztette ki, hogy Önök a munkahelyükön is minőségi kávét fogyaszthassanak. Jura X6 Stílusos, időtálló, praktikus és megbízható a Jura X-sorozata. Tökéletes választás open office irodák és önkiszolgáló kávésarkokhoz. Jura X8 Stílusos, időtálló, praktikus és megbízható a Jura X-sorozata. Tökéletes választás open office irodák és önkiszolgáló kávésarkokhoz. Az X8 hihetetlenül sokoldalú.

Kérje ingyenes helyszíni termékbemutatónkat!Adja meg adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Tisztelt Partnerünk!

Amint kollégáim már telefonon is tájékoztatták Önöket, a jelenlegi helyzet miatt 2020. március 30-tól április 13-ig (szerencsés esetben) kiszállításokat és szerviztevékenységet nem végzünk.

Különösen indokolt és sürgős esetekben igyekszünk a felmerülő áru- és szolgáltatás igényt lehetőségeinkhez mérten megoldani.

Kérem, hogy halaszthatatlan esetekben az alábbi elérhetőségeken keressenek minket:

Országos szerviz: +36 20 513 3347 (szerviz@coffeelike.hu)

Sürgős áruellátás:

Egyéb fontos ügyek: coffeelike@coffeelike.hu (a levelet az illetékes felé továbbítjuk)

Bízom abban, hogy hamarosan közösen építhetjük újra Önökkel, ami most eltűnni látszik.

Megértésüket köszönöm, kitartást kívánok mindenkinek!

 

Nagy Attila

ügyvezető