Karos kávéfőző gépek » Mirage, Practic Avant, Core 600 » CoffeeLike Kft.

Karos kávéfőző gépek

Mirage A Mirage kézi összeszerelésű, kétfejes, high-end kávéfőzőgép, fekete epoxi bevonattal ellátott, rozsdamentes acél szerkezettel. Állítható magasságú vízelvezető tálcája különféle méretű csészék használatát teszi lehetővé. Espressimo Az Espressimo klasszikus kialakítású kávéfőző berendezés. Elérhető SAE (automata) vagy AEP (félautomata) kivitelben, egy, kettő vagy három főzőcsoportos változatban. Pratic Avant A Pratic Avant tradícionális kávégép elérhető SAE (automata) vagy AEP (félautomata) kivitelben, valamint egy, kettő vagy három főzőcsoportos változatban. Core 600 A Core600 tervezésénél nagy hangsúlyt kaptak a technikai megoldások, hogy a berendezés megfeleljen a modern baristák igényeinek.

Kérje ingyenes helyszíni termékbemutatónkat!Adja meg adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Tisztelt Partnerünk!

Amint kollégáim már telefonon is tájékoztatták Önöket, a jelenlegi helyzet miatt 2020. március 30-tól április 13-ig (szerencsés esetben) kiszállításokat és szerviztevékenységet nem végzünk.

Különösen indokolt és sürgős esetekben igyekszünk a felmerülő áru- és szolgáltatás igényt lehetőségeinkhez mérten megoldani.

Kérem, hogy halaszthatatlan esetekben az alábbi elérhetőségeken keressenek minket:

Országos szerviz: +36 20 513 3347 (szerviz@coffeelike.hu)

Sürgős áruellátás:

Egyéb fontos ügyek: coffeelike@coffeelike.hu (a levelet az illetékes felé továbbítjuk)

Bízom abban, hogy hamarosan közösen építhetjük újra Önökkel, ami most eltűnni látszik.

Megértésüket köszönöm, kitartást kívánok mindenkinek!

 

Nagy Attila

ügyvezető