Képzés és Szervíz » Tanácsadás » Országos lefedettség » CoffeeLike Kft.

Képzés és szervíz

Képzés

A megfelelő kávétípus és kávégép megtalálása a kezdet. Legalább ilyen fontos a betanítás és a tanácsadás, például olyan sarkalatos kérdésekben, hogy milyen finomságúra őröljük a kávészemeket, avagy hogyan kezeljük oly szakértelemmel a kávégépünket, hogy az elkészített kávé elvarázsolja vendégeinket. Szaktanácsadóink hasznos ötletekkel szolgálnak a tálalás-díszítés fortélyairól, beleértve a különféle exkluzív csészéket, csészealjakat és más stílusos kiegészítőket, amelyek teljessé teszik a kávézás élményét.

A tréningek végére partnereink elsajátíthatják a tökéletes espresso, illetve tejhab elkészítéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, megismerhetik a forgalmazott kávé sajátosságait, felszolgálási standardjait.


Szerviz

A szervizelést végző műszaki szakembereinket arra képeztük ki, hogy biztosítsák a kihelyezett gépek kitűnő állapotát, annak érdekében, hogy partnereink teljes figyelmükkel az üzletre koncentrálhassanak.

Országos lefedettségű szervizünk biztosítja:

Kérje ingyenes helyszíni termékbemutatónkat!Adja meg adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Tisztelt Partnerünk!

Amint kollégáim már telefonon is tájékoztatták Önöket, a jelenlegi helyzet miatt 2020. március 30-tól április 13-ig (szerencsés esetben) kiszállításokat és szerviztevékenységet nem végzünk.

Különösen indokolt és sürgős esetekben igyekszünk a felmerülő áru- és szolgáltatás igényt lehetőségeinkhez mérten megoldani.

Kérem, hogy halaszthatatlan esetekben az alábbi elérhetőségeken keressenek minket:

Országos szerviz: +36 20 513 3347 (szerviz@coffeelike.hu)

Sürgős áruellátás:

Egyéb fontos ügyek: coffeelike@coffeelike.hu (a levelet az illetékes felé továbbítjuk)

Bízom abban, hogy hamarosan közösen építhetjük újra Önökkel, ami most eltűnni látszik.

Megértésüket köszönöm, kitartást kívánok mindenkinek!

 

Nagy Attila

ügyvezető