Piazza d’Oro – az espresso művészete

Piazza d’Oro Amabile

Az Amabile gazdag és testes aromája újra és újra elkényeztet. Élénk színekkel és enyhén gyümölcsös ízjegyekkel rendelkezik. Ez a különleges keverék tökéletes egy tradícionális espresso gépen elkészített Café Crème italhoz de meglepően különleges élményt nyújt a közkedvelt tejes termékekben is.

A termék  minősítéssel rendelkezik.
100% Arabica
Olaszos, közepesen világos színt adó pörkölés
1000 g


Piazza d’Oro Forza

Az olasz Forza szó jelentése: erő. 100% Arabica kávészemekből áll, melyekkel Közép- és Dél-Amerika legjobb kávéültetvényei ajándékozzák meg a világot. A pörkölés során olasz szakemberek iránymutatása alapján idézzük elő a mérsékelt csersavtartalmat és a karamellizálódott cukor ízét, mely az igazi olasz kávékra oly jellemző karakteres íz mellett biztosítja a Forza titokzatos harmóniáját.

A termék  minősítéssel rendelkezik.
100% Arabica
Olaszos, extra sötét színt adó pörkölés
1000 g


Piazza d’Oro Dolce

Az olasz Dolce szó jelentése édes, lágy. A Piazza d’Oro Dolce kávét leginkább a lágy, harmonikus, jól kiegyensúlyozott ízvilág jellemzi, mely a közép-amerikai és brazil 100% Arabica kávészemeknek köszönhető. A lágy és kerek ízt az olasz pörkölési eljárás adja. Ideális alapanyag lungo-hoz valamint cappuccino-hoz és cafe latte-hoz.

A termék  minősítéssel rendelkezik.
100% Arabica
Olaszos, közepesen sötét színt adó pörkölés
1000 g


Piazza d’Oro Intenso

Az olasz Intenso szó jelentése intenzív. A Piazza d’Oro Intenso intenzív ízű kávé. Erős, telt, jól kiegyensúlyozott ízhatással rendelkezik, némi édeskés fűszeres utóízzel. Ezt a blendet mosott Arabica-ból, Brazil Arabica-ból és kevés, magas minőségű Robusta-ból alkottuk meg. Az Intenso-ból főzött kávé elengedhetetlen jellemzője a vastag kávékrémréteg, melyet az olaszok La crema-nak hívnak. Ideális alapanyag espressohoz valamint kávéspecialitásokhoz.

A termék  minősítéssel rendelkezik.
Arabica és Robusta keverék
Olaszos, sötét színt adó pörkölés
1000 g

Kérje ingyenes helyszíni termékbemutatónkat!Adja meg adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.